AANBIEDING RiTiNi Parfum

KLIK HIER OM NAAR DE BESTELPAGINA TE GAAN


MEER WINST BIJ BESTAANDE KLANTEN!

Uit onderzoek onder nagelstudio's, beauty salons en kappers blijkt dat ruim 90 % de kans laat liggen om hun omzet te verhogen. Een goede manier waarop je de omzet WEL kunt verhogen is via bijverkoop zoals bijvoorbeeld handcrème, nagelriemolie of parfum. Zeker met terugkerende klanten. RiTiNi parfum is de topper om je omzet en daarmee je winst te verhogen, wie wil dat nu niet? 


Hoe dan?

Heel simpel! Je vraagt je klant gewoon welke geur parfum hij/zij lekker vindt. Je zegt dan bijvoorbeeld: “zou je deze geur eens willen ruiken, ik denk dat deze echt goed bij jou past”. Geheid dat je klant de geur herkend en met de aanbieding van een fles van 50 ml van € 24,95 nu voor maar € 19,95 graag aankoopt. Een vergelijkbare geur in de parfumerie kost zeker tussen de € 60 en € 80 voor dezelfde hoeveelheid. Zegt je klant “nee”, dan is er niets verloren. Maar je staat waarschijnlijk verbaasd hoe vaak je klant “ja” zal zeggen. Met een mooie marge kun je met recht spreken over een winstpakker.


RiTiNi is een oud Grieks woord voor hars. Hars uit o.a. de mastiekboom was een belangrijk bestandsdeel van de allereerste parfums uit de geschiedenis. RiTiNi parfum geuren zijn geïnspireerd door de bekende merken. Wij selecteerde 14 dames en 7 herengeuren uit de top 25 van bestverkopende geuren van België. De RiTiNi parfum heeft dus een herkenbare geur en is aangenaam geprijsd. De meest bekende geuren zijn een “Eau de toilette”. RiTiNi parfums bevatten veelal 50 % meer geurbestanddelen waardoor het een “Eau de parfum” is en ook veel langer een waarneembare geur heeft.


Wacht niet te lang; velen gingen je al voor!

De aanbieding is geldig tot en met 4 februari 2019 stipt 24.00 uur.


Basis verkoop-/probeer set bestaande uit:
          - A5 verkoop display
          - 7 x 6 ml handtas verstuivers met Parfum naar keuze
Samen heeft dit een consumenten verkoopwaarde van € 42,14 inclusief BTW
Gebruik bij het afrekenen de kortingsboncode: WINST
en je ontvangt deze set voor de prijs van 1 handtas verstuiver = € 4,95 * exclusief BTW  (=€ 5,99 inclusief BTW)


Met 1 nabestelling van 50 ml heb je dit al ruim terugverdient !


KLIK HIER OM NAAR DE BESTELPAGINA TE GAAN


Na de bestelling maken voor jou een speciaal wederverkoop account aan in onze webshop en kun je zien wat je marges zijn bij nabestellingen. Wil je hier eerst meer over weten neem dan met ons contact op via: Telefoon: 003289 703 444, WhatsApp 0031610989284 of mail info@ritini-parfum.be
* Afgehaald in de groothandel in Molenbeersel / exclusief verzendkosten.
Je kunt ook combineren met een bestelling via Pina-Parie.be; kies dan voor "afhalen in de winkel" en zet bij opmerkingen "in combinatie verzenden".